home sweet home

Het seizoen 2019 bracht ons op mooie en interessante plekken in Zuid Europa. in Frankrijk maakten we kennis met de Jura, Ardeche, Savoie, Pyreneeën , Languedoc -Roussillon , Provence en  Côte d’azur.  In Italië waren we werkzaam aan het Gardameer, de baai van Veneto en de Toscane. Alles bij elkaar zijn we werkzaam geweest op 20 campings en 12.000 kilometer afgelegd.  We hebben veel gereisd, prachtige delen van Frankrijk en Italië gezien en veel mensen ontmoet. Aan het eind van het seizoen waren we ook wel blij dat het er op zat en we weer naar huis konden.

Dit was het 2e jaar voor ons als troubleshooter en dit jaar was duidelijk anders dan de vorige. Vorig seizoen werden we ingezet  in Italië. Dit seizoen waren we werkzaam in de regio Frankrijk en Spanje. In Spanje werden we echter niet ingezet maar wel meerdere malen in Italië. Dit jaar hadden we veel meer kortere klussen van een aantal dagen. Met name aan het eind van het seizoen werden we veel kortstondig ingezet  om de campingbeheerders ter plekke te ondersteunen op drukke momenten en met het afsluiten van het seizoen. Vorig jaar hadden we meer klussen van enkele weken, vaak waren dit  tijdelijke overnames van campings.

Sinds een maandje zijn we weer thuis in de Achterhoek. Ons huisje is weer door ons in gebruik genomen. Aan de tuin moet wat liefde en aandacht gegeven worden, maar ook dat komt weer goed. We zitten inmiddels  volop in de herfst, wat best wel even een overgang is. Grappig dat je elke keer weer die overschakeling moet maken ook al doen we dit werk inmiddels voor het 6e seizoen. In een rap tempo gaan de weken thuis weer voorbij met het regelen van al die zaken die gedurende het seizoen in onze afwezigheid zijn blijven liggen. Langzaam aan zoeken we ook weer de mensen op om ons heen die we  de afgelopen maanden niet hebben gezien. Allebei zijn ook aan het zoeken naar een baantje voor de komende tijd.  En volgend jaar?? Daar komen we later nog op terug.

Een gedachte over “home sweet home

  1. Welkom dan maar weer. Als je helemaal niet weet war je doen moet, wij hebben veel klussen die nog moeten gebeuren voor dat we in ons nieuwe huis kunnen. Inmiddels wonen wij ook op een camping maar dan in de Achterhoek hahahaaaa…

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie